Huisstijldrukwerk

Huisstijldrukwerk

Een goede huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf. In één oogopslag onderscheidt u zich van de massa met ontwerp, kleurgebruik en papierkeuze. Wij drukken uw briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en presentatiemappen in de kwaliteit die aansluit bij uw bedrijf. Zodat u direct herkenbaar bent bij uw klanten. Drukwerk op maat noemen we dat.

Uw huisstijl is bij ons in goede handen.  Maar ook flyers, folders, brochures, magazines, boeken en jaarverslagen maken wij. In diezelfde kwaliteit. Voor herkenbaarheid op alle fronten!

Naar portfolio …  | Advies c.q. offerte aanvragen …

Standaard fullcolour drukwerk

Standaard fullcolour drukwerk

Naast huisstijldrukwerk gedrukt in PMS kleuren, leveren wij ook standaard fullcolour drukwerk. Door standaard papier en kleurgebruik kunnen wij dit scherp geprijsd en snel leveren.  Daarnaast kunt u ook nog gebruik maken van onze extra service. Zo kunnen wij een ontwerp voor u maken of voeren een technische controle uit op door u aangeleverde bestanden.

Maak gebruik van onze snelle bezorgservice of laat de verspreiding door ons regelen!

Naar portfolio … | Advies c.q. offerte aanvragen …

Brochure

Printservice Wageningen

Printservice Wageningen

Digitaal drukken is een interessante optie voor kleinere oplages drukwerk, dat er perfect uit moet zien. Ook wanneer u een extreem korte productietijd wilt of variabele data wilt printen – bijvoorbeeld adressen bij een mailing – is digitaal drukken een prima optie.

Wij zetten onze printers onder andere in voor flyers, mailingen, nieuwsbrieven en lesmateriaal, poster en banners. Eigenlijk overal waar gewoon drukwerk niet binnen bereik ligt.

Neem eens een kijkje in onze portfolio; er zijn al heel wat bijzondere producties met onze printers geproduceerd.

Naar portfolio … | Advies c.q. offerte aanvragen …

Binnenreclame

Binnenreclame 

Naast buitenreclame bieden wij ook allerlei oplossingen aan voor binnen. Voor in uw pand, maar ook voor op locatie! Zo leveren wij presentatiesystemen als rollbanners en complete beurswanden.

Maar ook uw eigen locatie kunnen wij voorzien van mooie en luxe reclame uitingen. Wanddecoratie voor op uw kantoor of de ruiten van de spreekkamer voorzien van glasfolie om inkijk te verminderen.

Naar portfolio … | Advies c.q. offerte aanvragen …

Banners

Buitenreclame

Reclame zuil

Buitenreclame 

Uw bedrijfspand laten voorzien van buitenreclame? 

Ook daar kan Het Jonk Printing in Wageningen u prima bij helpen. Of het nu gaat om gevelreclame, lichtreclame, een spandoek in aluminium frame of baniervlaggen. Het Jonk Printing kan het leveren en neemt vanzelfsprekend ook de montage voor haar rekening. Ook de ruimte rondom uw bedrijfspand voorzien wij van de nodige reclame uitingen. Denk hierbij aan bewegwijzering, parkeerbordjes of een verlichte reclamezuil.

Misschien heeft u wel interesse in freesletters of (verlichte)doosletters. In onze showroom kunnen wij u de verschillende mogelijkheden en materialen tonen.

Naar portfolio … | Advies c.q. offerte aanvragen …

Professionele autobelettering Wageningen

Professionele autobelettering Wageningen

Het Jonk Printing, voor creatieve autobelettering in de regio Ede\Wageningen

Uw bedrijfsauto laten voorzien van plakletters of full colour stickers? Dat kan bij Het Jonk Printing in Wageningen. Wij voorzien uw auto of gehele wagenpark van autoreclame middels snijteksten, logo of grootformaat full colour prints. Daarbij worden de beste kwaliteit materialen gebruikt zodat uw autoreclame jarenlang mee kan.

Reclame op uw bedrijfswagen is één van de beste manieren om uw naamsbekendheid te vergroten. Overal waar u rijdt wordt u gezien door potentiele klanten en heeft autobelettering een enorm bereik. Zet de kosten eens af tegen bijvoorbeeld een advertentie in de krant. Dan is autobelettering óók nog eens het goedkoopste reclame middel!

Naar portfolio … | Advies c.q. offerte aanvragen …

Uw specialist in bedrijfskleding Wageningen

Bedrijfskleding

Uw specialist in bedrijfskleding Wageningen

Wij bedrukken bedrijfskleding. Maar… Wat zoekt u?

Van bedrijfskleding tot promotionele kleding. Beide soorten dienen een ander doel: Casual kleding voor op kantoor of een beurs. Robuuste én veilige kleding voor op de werkvloer. In onze showroom op het Nudepark in Wageningen hebben wij de verschillende mogelijkheden voor u uitgestald. Wij tonen u graag de verschillende materialen en u kunt vanzelfsprekend de kleding passen. Want prettig en comfortabel werken begint met de juiste keuze in bedrijfskleding. Wij helpen u graag verder. Of het nu gaat om werkbroeken, werkjassen,  bedrukte t-shirts of speciale overalls, wij leveren een groot assortiment werkkleding en beroepskleding voor de bouwsector, industrie, logistiek en transport, hoveniers en horeca. Kom maar eens kijken in onze showroom!

Naar portfolio … | Advies c.q. offerte aanvragen … | Webshop …

Organiseert u binnenkort een evenement?

Een sportdag, bedrijfsuitje, beurs of festival? Het Jonk Printing in Wageningen verzorgt voor u de hele aankleding. Naast onze collectie promotioneel bedrukt kleding, leveren wij ook een groot assortiment promotionele producten en relatiegeschenken. Op het gebied van promotionele kleding zijn er nog best wat keuzes te maken. Is het voor eenmalig gebruik? Binnen of buiten? Moet er toch ook nog in gewerkt worden? Of misschien voor een sport event? Wij adviseren u graag over de verschillen in kwaliteit, mogelijkheden voor bedrukken, en natuurlijk ook de kosten.

Naar portfolio … | Advies c.q. offerte aanvragen … | Webshop …

Bedrijfskleding

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Wilt u iets weggeven? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. We hebben uitgebreide mogelijkheden voor promotionele artikelen om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Denk aan paperclips, pennen, keycords, USB sticks en nog veel meer. Er is altijd wel iets dat past bij uw bedrijf en graag ontvangen wordt door uw klanten.

Geen idee wat te geven? Graag denken we met u mee wat bij u past. Het Jonk Printing biedt ook custom-made relatiegeschenken. Samen creeren en realiseren we een geschenk dat past bij uw bedrijf, medewerkers of klanten. Zo heeft u altijd het perfecte geschenk om weg te geven.

Naar portfolio … | Advies c.q. offerte aanvragen … | Webshop …